Workshop Ringdingen

Veel gyms hebben tegenwoordig ringen hangen, maar wat kan je hier nu mee doen? Bij Jaap’s Gym zijn we hier achter gekomen!

In de workshop “Ringdingen” leer je als beoefenaar een aantal progressies waardoor je echt kan starten met Ringtraining!

Wat mensen zeggen over ringdingen:

“Sterk zijn, krijgt een heel andere definitie in de ringen. Fantastisch vond ik het. Ongeacht je niveau leren Jaap en zijn team je stap voor stap een goed onderbouwde basis aan om verschillende ringskills te masteren. Lekker relaxed, maar met een scherp oog voor techniek en detail. In één woord: Top!” – Maaike, trainer Breda SC.

“Als je graag wilt leren hoe je in de ringen beweegt, dan moet je bij deze workshop zijn. Hij is uitdagend voor beginners en gevorderden. Het was gewoon heel goed!” – Floris, eigenaar FloFit.

“Het was het zeker waard, een aantal tips en aandachtspunten helpen niet alleen bij training in de ringen, maar bij zo’n beetje alle oefeningen.” – Dennis, voorheen nog nooit in de ringen getraind.

“Het is een leuke en uitdagende cursus waar iedereen aan mee kan doen. Feedback op maat gegeven door ervaren instructeurs die weten waar ze het over hebben. Een must en een eyeopener voor elke sporter die traint of wil trainen in de ringen of op stangen.” – Derk, Freerunner.

Eerstvolgende workshop:

Datum volgt: 13:00-17:00 uur
Kosten van de workshop: €40,-

Meld je aan door een email te sturen naar info@jaapsgym.nl met als onderwerp “ringdingen”.

Laat hieronder je mailadres achter om op de hoogte te blijven van nieuwe data.


Blogpost

0