In Bodycontrol, Kettlebellsport, Leden van de Gym, Overig

Referenties van leden: Unieke Small-Group lessen bij Jaap’s Gym.

Bij Jaap’s Gym zijn heel wat mensen aan het bewegen. Naast small-group lessen bieden wij ook uren voor “open gym”, waarin je je eigen oefeningen kan doen die samen met jou zijn opgesteld. Hieronder een aantal leden aan het woord:

Judith:

“Na de geboorte van mijn tweede zoon wilde ik weer beginnen met sporten. Met mijn vastgezette enkel is niet alles mogelijk, maar bij Jaap’s Gym kunnen ze de training daar waar nodig  op aanpassen. Ik zag al gauw progressie in kracht en fitness en ik kwam weer terug op mijn normale gewicht. Door daarnaast doelen te stellen in de kettlebellsport blijft ook de motivatie hoog om te blijven bewegen!”

Ben:

“Toen ik tijdelijk weer bij mijn ouders ging wonen kwam ik sporten bij Jaap’s Gym. De combinatie van professionele begeleiding, uitdagende trainingen en een gezellig verenigingsgevoel hebben ervoor gezorgd dat ik me er erg thuis voel! Hoewel ik al jaren sport waren veel bewegingen nieuw voor me en zag ik heel snel vooruitgang. Inmiddels ben ik weer naar Nijmegen verhuisd en laat ik Jaap nog steeds mijn trainingsprogramma schrijven. Ik mis alleen de gezelligheid! Woon je er in de buurt? Zeker een keer de les ‘body control’ volgen!”

Berend:

“Tijdens mijn studie fysiotherapie kwam ik bij Jaap’s Gym binnen omdat ik interesse had in gewichtheffen. Inmiddels afgestudeerd sport ik er nog steeds graag omdat ze bij Jaap’s Gym gewoon net zoveel van bewegen houden als ik. Ze steunen alles wat je wilt doen, schaffen speciaal materiaal aan, helpen meedenken over progressies en blessures. Hou je ook van nieuwe dingen leren of zware dingen optillen? Dan is Jaap’s Gym wat voor jou!”

“Onze lessen”

Wij bieden groepslessen Kettlebellsport (gericht op uithoudingsvermogen en kracht), Powerlifting (zware gewichten tillen), Body control (lichaamsgewicht oefeningen) en Pilates aan. Verder heeft iedereen bij ons een eigen “programmering” met zijn of haar eigen oefeningen, deze op maat gemaakt naar aanleiding van de verschillende wensen van de individu.

 

Recent Posts
0