In Bodycontrol

Wanneer je heel graag met lage locomotie bezig bent, maar je polsen zo zeer doen:

Wij horen het vaker, de klacht die toch een beetje hoort bij lage locomotie, de “mijn polsen doen zeer..”. Vooral in het begin moet de pols nog flink wennen aan wat je allemaal voor een bewegingen maakt over de vloer. Meestal gaat deze klacht gedurende het vaker trainen wel weg, maar een enkele keer blijft deze toch bestaan. Wat nu?

Verzorging van je polsen:

Los van of er pijn is of niet, is het belangrijk je polsen goed te verzorgen! Dit doe je al een heel groot gedeelte door aan lage locomotie te doen, zoals ik al zei, meestal gaan de klachten naar verloop van tijd weg aangezien je je pols op een hele makkelijke en vooral leuke manier aan het trainen bent. Voor toch dat extra beetje aandacht hebben wij bij Jaap’s Gym een polsroutine, niets speciaals, maar gewoon een mix van oefeningen die we over de jaren heen hebben verzameld, en achter elkaar hebben gezet. Zie de video’s hieronder en lees de beschrijving goed, want alles staat (of valt) bij de kwaliteit van de beweging!

Meer informatie en oefeningen gerelateerd aan lage locomotie? Stuur even een mailtje naar info@jaapsgym.nl, kom naar onze body control lessen, of misschien is personal training op afstand iets voor jou? 

Recent Posts
0