Personal Training

Het voordeel van personal training is dat het plan (of zoals we dat in de trainingswereld noemen; de programmering) compleet aangepast wordt op JOUW doelen en past binnen JOUW leven. Heb jij een heel specifiek doel of misschien een uniek start punt? Ga je bijvoorbeeld een berg beklimmen en wil je hier fitter voor worden? Ben je aan het trainen voor een wedstrijd of misschien wel de toelatingstest voor de politie? Heel lang niet gesport of heb je een flinke blessure opgelopen en wil je gewoon weer fit worden? Dan is PT iets voor jou.

Wij trainen ook op afstand
Woon je niet in de buurt maar wil je toch graag gebruik maken van onze expertise? Dat kan! In overleg willen wij graag helpen met het plannen van jou training op afstand. Voorwaarde hiervoor is wel dat je 1x per maand langskomt voor techniek training.

Is jou doel gewichtsverlies? Dan kun je beter een groepstraining oppakken (is goedkoper!) en een afspraak maken met onze diëtist. Abs are made in the kitchen! 

Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we samen uitvogelen wat voor jou de beste oplossing is om je doelen te behalen!

“Wij zijn geen cheerleaders of babysitters, wij zijn specialisten altijd op zoek naar de beste methodiek”

Foto’s

Trainingstijden

Op afspraak

Blogposts

Trainers

0