In Overig

Jaap’s Gym viert de nieuwe website met een “Elements” actie!

Ons goede voornemen voor 2015 was het opzetten van een nieuwe website. Het heeft iets langer geduurd dan gepland, maar de aanhouder wint! Wij willen graag samen met jullie het lanceren van onze nieuwe website vieren en hebben daarom iets bedacht dat hopelijk helpt met het doorzetten van jouw goede voornemens:

Twee maanden trainen voor 49,95!

De hele maand maart is ons “Elements” pakket slechts 49,95! Het pakket bestaat uit een gratis individuele introductieles, 2 maanden onbeperkt trainen tijdens onze Elements lessen én natuurlijk geen extra inschrijfkosten.

Als je pakket afgelopen is? Dan zit je verder nergens aan vast. Als je wilt kun je na het afronden van Elements zonder problemen doorstromen naar onze andere programma’s!

Home-Hoofdafbeelding2

De Elements lessen zijn in het leven geroepen om op een effectieve, leuke en vrijblijvende manier de basis aan te leren van goede training. We werken aan het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit én het allerbelangrijkste: jou vermogen om je lichaam te besturen. We leren je hoe je je buikspieren op de juiste manier moet aanspannen, we leren je hoe je schouders moeten bewegen tijdens een pushup, hoe je op een veilige manier vrije gewichten op kunt tillen en nog heel veel meer.

Trainingstijden

De elements lessen worden op de volgende dagen gegeven:
Maandag: 18.00
Dinsdag: 9.30
Donderdag: 20.00
Zondag 10.30

Het Elements pakket is een strength & conditioning programma speciaal voor beginners waarbij je de basis wordt aangeleerd van trainen met vrije gewichten, trainen met kettlebells en je eigen lichaamsgewicht. Uiteindelijk kun je vanuit dit programma doorstromen naar onze andere lessen.

Is dit wat voor jou?

Meld je dan aan via ons aanmeldformulier!
Nieuwsgierig geworden, maar nog niet over de streep getrokken? Check in ieder geval even onderstaande filmpjes. Heb je vragen of wil je eens langskomen om te kijken wat het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op!

Recent Posts
0