Hou je motivatie hoog door progressie te ervaren.
Pijnvrij bewegen, zowel preventie als revalidatie.
Stel je eens voor; plezier hebben in beweging

Personal Training Budget

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, wij willen jou graag helpen het beste uit jezelf en jouw leven te halen. We bieden personal training en begeleiding die verder gaat dan alleen een workout voorschrijven.

Voor mensen gebonden aan een budget combineren we intensieve persoonlijke begeleiding met werken in kleine groepen. Afhankelijk van jouw doelen stellen we een schema voor je op van groepslessen, skillsessies en zelfstandig werken waarbij altijd een trainer aanwezig is. We gaan regelmatig samen evalueren en bijsturen om ervoor te zorgen dat je progressie blijft boeken.

Bereik je doelen met een persoonlijk actie plan

Combineer intensieve begeleiding met zelfstandig trainen

Maak deel uit van een gelijkgestemde groep mensen

Resultaat

Meer plezier en meer ondersteuning = meer resultaat!

In onze lessen werken we met de IMPACT-methode, oftewel individuele progressieve training. We beginnen altijd bij het begin en het begin is bewegen. Goed bewegen geeft vrijheid, zorgt voor betere prestaties en verminder het risico op blessures. Goed bewegen moet je daarom functioneel trainen om een solide basis te ontwikkelen.

Welk materiaal je ook gebruikt, welke lessen je ook volgt: eerst leren bewegen (zorgen dat alles goed functioneert), dan belasten (kracht, conditionering en uithoudingsvermogen opbouwen) en tot slot beproeven (de grenzen opzoeken, nieuwe dingen leren en competitie).

We werken altijd in kleine groepen van 3-6 personen, zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die hij/zij nodig heeft.

Scholieren en studenten 50% korting!

Prijs: 40,- per maand (één keer per week), 50,- per maand (onbeperkt trainen).

Lidmaatschap info/kosten

Begin bij het begin: maak gelijk een afspraak voor een introductieles!

Voordat je aan één van onze groeplessen begint is het bij ons verplicht om eerst een introductieles te volgen waar je de basis technieken leert voor een effectieve en veilige training.

Abonnementen:

Je krijgt een programma op maat voor in de open gym uren en kunt gebruik maken van alle groepslessen.

 • 1x keer per week trainen: 40 euro per maand
 • Onbeperkt trainen: 50 euro per maand

Korting voor studenten op abonnementen = 50%

In een ideale situatie train jij met plezier bij ons en zien wij jou het liefst zo vaak mogelijk zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen bij het halen van jou doelen. Daarom hebben wij het volgende bedacht:

 • Ons abonnement voor onbeperkt trainen is zo aantrekkelijk mogelijk.
 • Met 1 abonnement kun je flexibel aan alle lessen deelnemen!
 • Mocht je na 3 maanden nog niet compleet overtuigd zijn, dan kun je zonder problemen je abonnement weer opzeggen.

Voedingsadvies:

Omdat voedingsadvies bij ons gegeven wordt door een diëtiste (Naomi) kun je 3 uur via je basisverzekering vergoed krijgen. Dit gaat wel eerst van je eigen risico! Daarnaast bieden we een los tarief en een abonnement voor lange termijn trajecten.

 • 3 uur per jaar in de basisverzekering
 • losse afspraken: 60 euro (30 euro voor leden)
 • abonnement pakketten: afhankelijk van intensiteit en duur van de begeleiding

Premium personal training:

1 op 1 begeleiding op afspraak. Maak optimaal gebruik van onze expertise op het gebied van bewegen, revalidatie training, (sportondersteunende) krachttraining en/of kettlebellsport.

 • Vanaf 50 euro per uur
 • (korting bij vooruit betalen is mogelijk)
 • Inclusief huiswerk en waar nodig video begeleiding

Online begeleiding:

Wil je gebruik maken van onze unieke kennis en vaardigheden, maar woon je nou niet precies in de buurt? Dan is online begeleiding een optie. We zien elkaar 1 of 2 keer per maand om te werken aan techniek, daarnaast krijg je een programma om thuis mee aan de slag te gaan.

Prijs op afspraak: +-150 euro per maand

0